Quinta do Pego

Quinta do Pégo er en danskejet vingård beliggende på vejen fra Régua til Pinhão – ca. 3 km før Pinhão på højre side – i Dourodalen i Portugal. Vingården ligger 138 meter over Douro-flodens vandoverflade, hvor vinmarkerne er beliggende op til 350 meter over Douro-flodens vandoverflade. Det er uden tvivl én af de smukkest beliggende Quinta’er i Douro-dalen. Siden januar 2000 har 50% af Quinta do Pégo været ejet af AMKA – og siden september 2003 har Quinta do Pégo været 100% ejet af AMKA.

Gården råder over 33 hektar jord, hvoraf 30 hektar er beplantet. Jorden er klassificeret i gruppe A, som er den absolut bedste gruppe. Quinta do Pégo-projektet indebærer – ud over naturligvis produktion af nogle af de fineste og bedste portvine – en total renovering af de gamle bygninger samt opførelse af en række gæsteboliger på gården.

Efter denne totale renovering åbnede vingården Quinta do Pégo i foråret 2009 i en helt ny form med hotel. Quinta do Pégo er en af de flotteste quintaer i Douro-dalen – og Hotel Rural Quinta do Pégo er bestemt et besøg værd.

Læs mere på: www.quintadopego.com