Graham´s

Famillien bag er Symmington som foruden Graham´s også huser Dow´s

Graham´s er kendt for deres høje kvalitet af vintage samt især deres 10 års tawny

OVERTAGELSE AF GRAHAM’S AF FAMILIEN SYMINGTON I 1970

Graham’s første høst under Symington-familiens ejerskab var yderst lovende, da Graham’s, 1970 Vintage Port blev deklareret. 1970’eren anses af mange for at være en af de største vine i det århundrede.

Næsten hundrede år efter at deres forfader AJ Symington forlod Graham’s for at starte for sig selv som portvinsproducent, sluttede familiens forhold til dette portvinshus cirklen.

Ud over familiens andre portvinsmærker er Graham’s det eneste tilbageværende britiske portvinsfirma, der er uafhængigt ejet af en enkelt familie. Dette sikrer, at alle aspekter i fremstillingen af Graham’s Ports kontrolleres og plejes nøje.

BRØDRENE WILLIAM OG JOHN GRAHAM ETABLERER DERES FIRMA, 1820

William og John Graham grundlagde deres firma i Porto i det nordvestlige Portugal for at handle med tekstiler. I 1820 modtog de 27 tønder portvin som betaling for en gæld. De to brødre besluttede derefter, at bruge deres kræfter på at fremstille de bedste portvine fra Dourodalen, og således blev Graham’s Port House etableret.

Graham-familien havde allerede omfattende forretningsinteresser i udlandet, både i deres hjemland Skotland og i Indien. De blev af en samtidshistoriker anset for at være “blandt Storbritanniens handelsfyrster”.

1820 TIL IDAG
Historien om to familier på tværs af tre århundreder. I næsten to hundrede år har W & J Graham’s været en uafhængig familievirksomhed, der har været kendt for at producere de fineste portvine.

Graham’s har altid været en pioner. Graham’s var en af de første portvinsvirksomheder, der investerede i egne vinmarker i Dourodalen i Portugal i 1890, og virksomheden er nu på forkant med innovationen inden for vinfremstillingsteknikker. I dag deler fem Symington-fætre ansvaret for alle aspekter af virksomheden og fremstiller personligt Graham’s vine. De har også været involveret i portvin og Douro i mange generationer med forfædre, der går helt tilbage til midten af det 17. århundrede.

Grahams portvin logo

Læs mere på: www.grahams-port.com